Воротар “Шахтаря” П’ятов очікує на більш відкритий футбол із “Динамо”

Воротар “Шахтаря” П’ятов очікує на більш відкритий футбол із “Динамо”

Укрінформ
Голкіпер донецького футбольного клубу “Шахтар” Андрій П’ятов поділився очікуваннями від матчу проти київського “Динамо”, який відбудеться завтра в рамках 30 туру УПЛ.

Андрій П’ятов, команда якого достроково стала чемпіоном України, зокрема, зазначив, що результата вже не тяжіє, тому сподівається на більш відкритий футбол.

“Рівень команди завжди демонструють її досягнення, тому в останні 10-15 років “Шахтар” показує, що він дійсно клуб номер один в Україні. Доводити це з “Динамо”? Ну це розкручування... У нас є тренер, який дає установку. Звичайно, вже не тяжіє результат, тому, думаю, буде більш відкритий футбол. Але все одно ми хочемо зіграти ззаду на нуль і домогтися результату, а як складеться, побачимо.

Чемпіонський коридор від “Динамо”? Я на це не звертаю уваги. Зроблять - добре, не зроблять - їхнє право.

Мотивація у “Динамо” зіпсувати нам свято? У наших протистояннях ми завжди шукаємо привід зіпсувати супернику настрій, щоб була присутня інтрига, ажіотаж. Це нормально: вони намагатимуться зіпсувати нам свято, ми намагатимемося довести. Футбол є футбол. Завжди повинна бути мотивація”, - цитує П’ятова прес-служба ФК “Динамо”.

Читайте також: Сьогодні Суркіс, Красніков і Хацкевич обговорять трансферну політику "Динамо"

Нагадаємо, 22 травня "Динамо" в Харкові зіграє проти донецького “Шахтаря” в рамках 30-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги. “Гірники” вже оформили дострокове чемпіонство в УПЛ, а кияни точно завершать чемпіонат на 2 позиції. Тому поєдинок не матиме турнірного значення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-