У Чорногорії прекрасні умови для роботи збірної України з баскетболу - Бошкович

У Чорногорії прекрасні умови для роботи збірної України з баскетболу - Бошкович

Укрінформ
Жіноча національна збірна України з баскетболу розпочинає підготовку до чемпіонату Європи, який з 27 червня по 7 липня проходитиме в Латвії та Сербії.

Першим робочим випробуванням для українських баскетболісток буде турнір у Чорногорії. Про плани підготовки команди розповів головний тренер Горан Бошкович.

“Зараз у Чорногорії створено прекрасні умови для нашої роботи, прекрасний готель, середньогір’я, новісінька зала. Для мене велика честь, що збірна України стане взагалі першою командою, яка розпочне роботу у “Бемакс арені”. Тому початок зборів заплановано саме тут і він буде у форматі турніру.

У нас будуть дуже хороші суперники, заплановані зустрічі з Чорногорією, Францією, Італією, Китаєм, з деякими із цих команд ми будемо навіть грати двічі. Так що вболівальникам буде цікаво.

Наше завдання зараз закласти базові речі, основу для нашої подальшої роботи, а також створити хорошу атмосферу і внутрішню командну хімію. Я хочу зібрати усіх найкращих гравців, які є у країні на даний момент і які мають можливість зіграти на Євробаскеті. Немає жодного значення, чи будуть у списку найкращих перспективні баскетболістки, чи ветерани. Хтось із цих дівчат не зможе бути із нами, але на зборах у нас буде 14 баскетболісток”, - цитує Бошковича прес-служба Федерації баскетболу України.

Читайте також: Став відомий розклад матчів збірної України на жіночому Євробаскеті-2019

Як повідомлялося, тренувальний збір підопічні Горана Бошковича розпочнуть у Чорногорії 17 травня. Під час закордонних зборів підопічні Горана Бошковича проводитимуть контрольні матчі з місцевими збірними, а в Латвії зіграють товариський поєдинок проти команди Китаю. У груповому раунді чемпіонату Європи, який проходитиме з 25 червня по 7 липня, збірна України протистоятиме командам Іспанії, Великої Британії та господаркам групової частини турніру збірній Латвії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-