Наставник футболістів

Наставник футболістів "Інгульця": Перед фіналом Кубка відчуваємо позитивні емоції

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу Першої Ліги "Інгулець" (Петрове) Сергій Лавриненко на передматчевій прес-конференції у Запоріжжі поділився очікуваннями від завтрашнього фінального матчу Кубка України проти донецького "Шахтаря".

Наставник, зокрема, зазначив, що це новий виклик для його футболістів, які перед грою відчувають "максимально позитивні емоції", повідомляє Укрінформ.

"Перед фіналом Кубка України ми відчуваємо максимально позитивні емоції. Для нашої команди це новий виклик. Нам дуже приємно перебувати тут, у Запоріжжі, і взяти участь у такый важливыйу події, як фінал Кубка України. Ми розуміємо, що завтра на нас чекає важка гра з титулованим суперником. Усе чудово розуміємо, але насолоджуємося цим моментом. Вийшовши до фіналу, хлопці вже здійснили подвиг. Ми поважаємо "Шахтар", але постараємося зробити все можливе і неможливе, щоб ускладнити життя супернику. Головне - ми повинні впоратися з емоціями , Оскільки сама ця атмосфера для нас є новою... За останній тиждень я отримав стільки порад, причому і від людей, які далекі від футболу, як зупинити Тайсона, як обіграти "Шахтар", що просто страшно стає. Всі про це знають, ось тільки "Шахтар" вже 25 матчів не програє... Треба тверезо оцінювати, що "Шахтар" - це без п'яти хвилин чемпіон. Все ж будемо намагатися створити диво", - сказав Лавриненко.

Читайте також: Фонсека: Статус фаворитів Кубка футболістам "Шахтаря" треба підтвердити на полі

Нагадаємо, фінальний поєдинок Кубка України сезону-2018/2019 відбудеться в середу, 15 травня, на "Славутич-Арені" у Запоріжжі і розпочнеться о 21.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-