На матчі “Динамо” - “Зоря” 28 туру УПЛ працюватиме арбітр Катерина Монзуль

На матчі “Динамо” - “Зоря” 28 туру УПЛ працюватиме арбітр Катерина Монзуль

Укрінформ
Арбітр Катерина Монзуль судитиме поєдинок “Динамо” - “Зоря” 28 туру УПЛ, який стартує сьогодні на “Олімпійському” о 17.00.

Матч “Динамо” - “Зоря” на НСК "Олімпійський" пройде під управлінням арбітра Катерини Монзуль, яка провела в Прем'єр-лізі 26 матчів. Обидві команди з харківською рефері мають позитивний баланс. "Динамо" в 5-ти іграх домоглося 4-х перемог і зазнало однієї поразки, "Зоря" в 4-х матчах з Монзуль тричі виграла і один раз програла. Про це повідомляє прес-служба ФК “Зоря”.

Допомагатимуть арбітру Катерині Монзуль асистенти Володимир Володін (Херсон) і Віктор Матяш (Донецьк). Четвертий арбітр - Дмитро Бондаренко (Одеса).

Як повідомлялося, 11 травня стартує 28-й тур чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги. Київське "Динамо" і луганська "Зоря" зіграють у перший ігровий день туру. Цей матч стане 41-м очним поєдинком "Зорі" і "Динамо" в чемпіонатах України, і в них кияни мають солідну перевагу: 28 перемог.

Читайте також: Перед матчем “Динамо” - “Зоря” на “Олімпійському” відбудеться Favorit Football Fest

Перед поєдинком київського футбольного клубу “Динамо” з луганською “Зорею” на стадіоні НСК “Олімпійський” в Києві відбудеться свято футболу Favorit Football Fest, яке розпочнеться о 14.00 - за три години до стартового свистка арбітра.

Фото: Football.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-