Світоліна і Монфіс покажуть своє закулісне життя у документальному фільмі

Світоліна і Монфіс покажуть своє закулісне життя у документальному фільмі

Відео
Укрінформ
Перша “ракетка” України Еліна Світоліна і французький тенісист Гаель Монфіс випустять документальне відео, в якому покажуть, як готувалися до повернення на корти після пошкоджень.

Ініціатором зйомок документального фільма, в якому Монфіс і Світоліна покажуть свої будні за минулі кілька тижнів, став французький тенісист.

“Спільно з Еліною ми вирішили показати закулісну сторону життя двох спортсменів, які живуть разом і мріють про одне й те ж. Звичайно, ми працюємо трохи по-різному, але все одно залишаємося на одній хвилі. Ми хочемо показати фанатам те, що зазвичай приховано від широкої публіки. Думаю, це крута ідея.

Особисте життя і життя тенісиста - це невід'ємні поняття. Наші життя нерозривно пов'язані з тенісом. Ми хочемо показати всі аспекти життя. Так вийшло, що у нас обох були ушкодження, тому ви побачите все: процес відновлення, тренування, періоди часу між матчами. Однак, більша частина фільму буде присвячена нашому житті від турніру до турніру”, - цитує Монфіса БТУ.

🧩🧩

Допис, поширений G.E.M.S (@g.e.m.s.life)

Читайте також: Світоліна в Римі готується до старту на турнірі WTA Premier 5

Нагадаємо, наразі перша “ракетка” України Еліна Світоліна і французький тенісист Гаель Монфіс у Римі (Італія) готуються до старту на турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) категорії Premier 5 із призовим фондом 3 млн 453 тис. доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-