«Тоттенгем» пройшов «Аякс» і став другим фіналістом Ліги чемпіонів

«Тоттенгем» пройшов «Аякс» і став другим фіналістом Ліги чемпіонів

Укрінформ
Головний трофей європейського футболу розіграють «Ліверпуль» і «Тоттенгем».

В повторному півфінальному матчі Ліги чемпіонів «Тоттенгем» обіграв на чужому полі «Аякс» 3:2 і став другим фіналістом турніру. Про це повідомляє Укрінформ.

Після перемоги в першому поєдинку в Лондоні (1:0), «Аякс» не став грати вдома на утримання рахунку. В першому таймі господарі забили двічі. Відзначились де Лігт і Зієш.

Після перерви «Тоттенгем» несподівано швидко відновив рівновагу до 59-ї хвилини. Два голи в активі Лукаса Моури. Рахунок 2:2, який влаштовував «Аякс», протримався до 5-ї компенсованої хвилини на якій той таки Лукас Моура приніс гостям перемогу 3:2.

Читайте також: Ліга чемпіонів: «Ліверпуль» розгромив «Барселону» і вийшов у фінал

За підсумками двох матчів (3:3) «Тоттенгем» отримав перевагу за рахунок більшої кількості голів на чужому полі і вийшов у фінал.

Фінал Ліги чемпіонів зіграють 1 червня в Мадриді на стадіоні «Метрополітано». У поєдинку зустрінуться дві англійські команди – «Ліверпуль» та «Тоттенгем».

  Нагадаємо, 7 травня в матчі-відповіді в іншому півфінальному протистоянні Ліги чемпіонів «Ліверпуль» розгромив «Барселону» 4:0. Таким чином, «Ліверпуль» взяв реванш за поразку в першому поєдинку 0:3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-