Ярмоленко і ще 10 легіонерів викликані до збірної України на матчі відбору Євро-2020

Ярмоленко і ще 10 легіонерів викликані до збірної України на матчі відбору Євро-2020

Укрінформ
Український вінгер “Вест Гема” Андрій Ярмоленко, який завершує тривале відновлення після травми, разом із 10 іншими легіонерами викликаний до збірної України на червневі поєдинки відбору до Євро-2020.

7 і 10 червня у Львові збірна України проведе матчі відбіркового турніру Євро-2020 проти команд Сербії та Люксембургу. Головний тренер збірної України Андрій Шевченко викликав на найближчий збір головної команди країни 11-х гравців, які виступають в іноземних чемпіонатах. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

У списку викликаних: Євген Коноплянка, Андрій Ярмоленко, Олександр Зінченко, Руслан Малиновський, Роман Яремчук, Ігор Пластун, Роман Безус, Іван Петряк, Едуард Соболь, Артем Кравець, Василь Кравець.

Голкіпер іспанського “Леганеса” Андрій Лунін у складі збірної України U-20 вирушить на чемпіонат світу, що розпочнеться в Польщі 23 травня. Він приєднається до національної збірної, якщо команда U-20 припинить виступ на турнірі.

Читайте також: Ярмоленко прагне відновитися до червневих матчів збірної України з футболу

Збірники з іноземних чемпіонатів прибудуть до розташування національної команди в Харкові на початку збору 25 травня. Легіонери Едуард Соболь та Артем Кравець можуть бути задіяні в матчах заключних турів чемпіонатів Чехії та Туреччини відповідно, що відбудуться 26 травня. У такому разі вони приєднаються до головної команди країни 1 червня — разом із гравцями, які виступають в українській Прем’єр-лізі.

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-