Троє боксерок представлятимуть Україну на Європейських іграх-2019

Троє боксерок представлятимуть Україну на Європейських іграх-2019

Укрінформ
Троє боксерок представлятимуть Україну на ІІ Європейських іграх, яки пройдуть 21 - 30 червня 2019 року у Мінську (Білорусь).

Серед 23 дисциплін на ІІ Європейських іграх у Мінську будуть і змагання жіночого боксу, куди потрапили троє українських провідних боксерок – Тетяна Коб, Юлія Циплякова і Марія Боруца. Про це повідомляє прес-служба Федерації боксу Укораїни.

Напередодні відповідальних змагань повним ходом іде планомірна підготовка до Ігор. 25 травня у Вінниці відбудеться друга матчева зустріч команди “Українські левиці”, яка стане черговим етапом підготовки українських боксерок.

Наразі спортсменки проводять навчально-тренувальний збір у Миговому (Чернівецька обл.).

“Це буде перший етап безпосередньої підготовки – як ви знаєте, троє боксерок завоювали ліцензії на Європейські ігри, вдало виступивши на чемпіонаті Європи в Болгарії минулого року. Зараз ми проаналізували виступи на турнірі "Белградський переможець" у Сербії, де наша збірна посіла перше загальнокомандне місце. Завоювали 4 золота та 4 бронзи. Подивилися на бойову форму дівчат. Два тижні відпочили і вирушили в Мигове.

Зараз же – збори із загально-фізичної та спеціально-фізичної підготовки. Від 4 по 24 травня плануємо провести всю заплановану роботу. Запросили на збори порядку 30 чоловік – не лише перших, а й других та третіх номерів. Звісно, основну увагу приділимо підготовці наших представниць до Європейських ігор, але, звісно, робота знайдеться для всіх – наша команда матиме змістовні збори.

Читайте також: Бокс: збірна України посіла 1-е загальнокомандне місце на турнірі в Белграді

Турнір такого масштабу, як Європейські ігри – це змагання, взяти участь в яких честь для будь-якого спортсмена. Будемо старатися якнайкраще представити нашу державу, а також відповідати тому високому рівню світового жіночого боксу, який нині встановився й постійно прогресує”, - зазначив головний тренер жіночої збірної України з боксу Сергій Гордієнко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-