УЄФА підтвердив правомірність виступів Мораеса за збірну України

УЄФА підтвердив правомірність виступів Мораеса за збірну України

Укрінформ
Контрольно-дисциплінарний орган УЄФА підтвердив правомірність виступів Жуніора Мораеса за збірну України в матчах з Португалією і Люксембургом.

Про це повідомив президент ФФУ Андрій Павелко у Facebook.

“Це перемога Мораеса і всього українського футболу! Ми завжди до останнього захищатимемо національну збірну та її гравців — справжніх патріотів України, і в УЄФА, і в ФІФА. А Жуніор вже довів, що є її патріотом. Адже, в той час, коли чимало футболістів після початку війни на Донбасі покинули Україну, Мораес залишився вірним нашій країні, обравши її новою батьківщиною для своєї сім’ї і зробивши свідомий громадянський вибір на користь нашої держави”, - зазначив Павелко.

Таким чином, результати обох зустрічей збірної України проти Португалії (22 березня) та Люксембургу (25 березня) залишаються в силі, а збірна України з чотирма очками в активі за підсумками двох турів зберігає перше місце в групі B кваліфікації до Євро-2020.

Читайте також: Відбулось засідання УЄФА у справі Мораеса, рішення винесуть завтра

Як повідомлялося, 2 травня відбулося засідання контрольного, етичного і дисциплінарного комітетів УЄФА у справі натуралізації форварда збірної України Жуніора Мораеса. Суперники України у матчах відбору на Євро-2020 - збірні Португалії та Люксембургу подали скаргу в УЄФА. Вони вважають, що ФФУ порушила норми натуралізації нападника Жуніора Мораеса і той не мав права грати за збірну України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-