WBC не варто організовувати бій Ломаченко – Кемпбелл – промоутер

WBC не варто організовувати бій Ломаченко – Кемпбелл – промоутер

Укрінформ
Едді Гірн вважає, що за титул Майкі Гарсії повинні битися Кемпбелл і Гейні.

Відомий промоутер Едді Гірн вважає, що WBC не варто організовувати бій між Василем Ломаченко та Люком Кемпбеллом за вакантний пояс організації. Про це він розповів Boxingscene.com.

«Так, всі говорять про Ломаченко, але я не думаю, що WBC варто організовувати бій між Люком Кемпбеллом і українським чемпіоном. Вони повинні діяти за правилами і замовити бій між двома боксерами з найвищим рейтингом. Зараз це Кемпбелл і Гейні», - заявив Гірн.  

Девін Гейні – 20-річний американський боксер у легкій вазі. Він провів 21 бій у профі і усі виграв, 13 з них нокаутом.

Нагадаємо, що Майкі Гарсія відмовився від титулу чемпіона в легкій вазі за версією WBC, зробивши його вакантним. Раніше британець Люк Кемпбелл заявив, що готовий провести бій з чемпіоном світу за версією WBA і WBO в легкій вазі Василем Ломаченко.

Читайте також: Ломаченко восени планує бій з Кемпбеллом в Британії – менеджер

В середині квітня Ломаченко в Лос-Анджелесі захистив титули чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBO і WBA, нокаутувавши британця Ентоні Кроллу в четвертому раунді.

Ломаченко хоче провести бій з Майкі Гарсією, але якщо американець не скине вагу, то українець готовий битися з Кемпбеллом.

35-річний британець Люк Кемпбелл в останньому бою переміг мексиканця Адріана Янга в п'ятому раунді нокаутом. Бій відбувся в минулому місяці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-