Збірна України з боксу розпочинає підготовку до Європейських ігор-2019

Збірна України з боксу розпочинає підготовку до Європейських ігор-2019

Укрінформ
Тренер чоловічої національної збірної України з боксу Роман Семенишин повідомив про найближчі плани команди.

Роман Семенишин після вдалого виступу збірної на турнірі в Белграді (Сербія), зокрема, зазначив, що тепер команда розпочне готуватися до Європейських ігор.

“Найголовніше завдання – плідна підготовка до Європейських ігор. Основний план зверстаний – з 4-го числа збір у Тисовці із загальної спеціальної фізичної підготовки, а заключний збір якраз перед самими Іграми пройде в Конча-Заспі. Перші номери готуються безпосередньо до Європейських ігор, другі номери їм у цьому допомагають і самі завдяки цьому покращують свою майстерність, щоб надалі створити конкуренцію й замінити нинішніх перших номерів”, - цитує Семенишина прес-служба Федерації боксу України.

Європейські ігри-2019 проходитимуть 21 - 30 червня в Мінську (Білорусь). Урочиста церемонія відкриття мультиспортивного форуму відбудеться 21 червня на стадіоні “Динамо”. Змагання в дев'яти видах стануть кваліфікаційними до літніх Олімпійських ігор-2020 у Токіо (Японія).

Читайте також: Бокс: збірна України посіла 1-е загальнокомандне місце на турнірі в Белграді

Днями збірна України з боксу взяла участь в 57-му міжнародному турнірі класу “А” Belgrade winner 2019 серед чоловіків і жінок, який проходив у Белграді (Сербія). Збірна України за результатами змагань посіла перше загальнокомандне місце на турнірі Belgrade winner 2019. В активі збірної України 6 золотих, 1 срібна і 6 бронзових нагород.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-