Фонсека вважає жовті картки Мораеса і Степаненка невірними

Фонсека вважає жовті картки Мораеса і Степаненка невірними

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Паулу Фонсека поділився враженнями від вчорашнього поєдинку з київським “Динамо” (0:0), який відбувся на “Олімпійському” в рамках 25 туру УПЛ.

Паулу Фонсека на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що гра була дуже тактичною, але майже без гольових моментів до останньої хвилини, команди віддали перевагу безпеці в обороні.

“Гра була дуже тактичною, але майже без гольових моментів до останньої хвилини. Команди віддали перевагу безпеці в обороні перед якимось ризиком в атаці. Ми контролювали події на полі більшість часу, провели матч із м'ячем, однак правда в тому, що у нас не було цікавих і небезпечних моментів. Так само і у суперника.

Якби до пенальті мене запитали, чи дійсно нічия сьогодні закономірна, я б відповів ствердно. Але зараз хлопці в роздягальні дуже засмучені. Ми могли тут перемогти, якби забили. До фінальної перемоги ще далеко, але в будь-якому випадку зроблено важливий крок.

Читайте також: Мораес назвав свій нереалізований пенальті найжахливішим моментом у кар'єрі

Жовті картки? Звичайно, перед матчем я поговорив з хлопцями, власне, як і зазвичай. У таких випадках завжди важко контролювати емоції. Ми прекрасно знаємо, що для футболістів означають ці поєдинки. Я постійно попереджаю, що потрібно тримати голову холодною, не піддаватися в таких ситуаціях. Це плоди шаленої самовіддачі гравців обох команд, але важливо зберігати емоційний контроль абсолютно у всіх моментах.

Визнаю, що лише дві жовті картки були невірними: Мораеса, яка згодом привела до видалення, і Степаненка. Решта повністю заслужені”, - цитує Фонсеку прес-служба ФК “Шахтар”.

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, національне дербі "Динамо" (Київ) - "Шахтар" (Донецьк) завершило програму чергового, 25-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги. Центральний поєдинок туру на столичному НСК "Олімпійський" відбувся 24 квітня і завершився внічию (0:0). На 4-й доданій хвилині форвард "Шахтаря" Жуніор Мораес не реалізував пенальті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-