На базі «Динамо» розіграють Перший Кубок об’єднаних сил-2019

На базі «Динамо» розіграють Перший Кубок об’єднаних сил-2019

Фото
Укрінформ
Учасниками Кубку є кращі чотири команди сезону 2018 року чемпіонату України з футболу серед команд Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО.

26-27 квітня 2019 року відбудеться новий турнір в Україні серед учасників АТО/ООС - КУБОК ОБ'ЄДНАНИХ СИЛ 2019 єдиного чемпіонату України з футболу серед команд «Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО». Про це повідомляє Укрінформ.

Кращі команди сектора безпеки та оборони України Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО 2018 року вперше виборюватимуть КУБОК ОБ'ЄДНАНИХ СИЛ 2019. Учасниками першого Кубку є кращі чотири команди за результатами сезону 2018 року єдиного чемпіонату України з футболу серед команд Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО: ФК «ПРЕЗИДЕТСЬКИЙ ПОЛК» від Збройних Сил України; ФК SB-TEAM ЦУ СБУ від Служби безпеки України; ФК «ЯГУАР НГУ» від Національної гвардії України; ФК «ПРИКОРДОННИК» ДПСУ від Державної прикордонної служби України.

Відкриття відбудеться о 10:00 26 квітня в манежі НТБ «Динамо» (Київ) в Конча-Заспі! Попередні матчі проходитимуть 26-го квітня протягом дня. 27-го квітня на стадіоні НТБ «Динамо» (Київ) в Конча-Заспі зіграють матч за третє місце та фінальний матч. Початок об 11:00 та 12:30, відповідно.

Турнір на КУБОК ОБ'ЄДНАНИХ СИЛ офіційно внесений в Єдиний календар фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2019 рік. Організатором та засновником КУБКУ ОБ'ЄДНАНИХ СИЛ, як і чемпіонату є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!». На відкритті нового турніру будуть присутні керівники силових структур та відомств України, які задіяні в Операції об'єднаних сил, футбольного клубу «ДИНАМО» (Київ), Федерації Футболу учасників АТО та Всеукраїнського об'єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!».

Нагадаємо, Футбольна Ліга учасників АТО - єдиний в Україні Чемпіонат з футболу серед учасників та ветеранів АТО/ООС, де участь приймають 100% учасників бойових дій - захисників України.

Читайте також: У Маріуполі стартувала футбольна Ліга учасників АТО у дивізіоні «Схід»

Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО сезону 2019 року складається із 88 команд, а це близько 3000 військових, які будуть змагатися між собою в два кола, весна та осінь, в шести дивізіонах: «Захід», «Схід», «Північ», «Південь», «Центр» та «Київ». Головний трофей сезону - Кубок героїв АТО.

За результатами змагань переможці регіональних дивізіонів матимуть можливість розіграти перехідний Кубок Героїв АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 14 жовтня до Дня Захисника України.

Нагадаємо, 24 березня в місті Вишневе стартували змагання в дивізіонах «Київ» та «Північ». 6 та 7 квітня у Гощі та Вінниці відбулися перші матчі в дивізіонах «Захід» та «Центр». 13 та 14 квітня в Одесі та Маріуполі відкрили турнір в дивізіоні «Південь» та «Схід».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-