Зінченко, Гуммельс і Мессі розташувалися на одній позиції в рейтингу ефективності

Зінченко, Гуммельс і Мессі розташувалися на одній позиції в рейтингу ефективності

Укрінформ
Український захисник англійського футбольного клубу “Манчестер Сіті” Олександр Зінченко посів 4 місце в рейтингу ефективності за останні 3 місяці.

За даними CIES Football Observatory, ефективність Олександра Зінченка за останні 3 місяці склала 90,5%. Про це повідомляє Sport Arena.

Разом із українським захисником “Манчестер Сіті” на 4 позиції в рейтингу ефективності також розташувалися захисник “Баварії” Матс Гуммельс і форвард “Барселони” Ліонель Мессі.

Очолив рейтинг півзахисник “Ман Сіті” Ілкай Гюндоган - 92,7%. Він лише на одну десяту випередив Тіаго Алькантара з “Баварії” (92,6%). Третє місце посів захисник “Баварії” Ніклас Зюле — 91,1%.

Меншу за Зінченка ефективність у топ-10 мають Ніколас Отаменді (“Ман Сіті”), Жером Боатенг (“Баварія”), Тіаго Сілва (“ПСЖ”) і Хаві Мартінес (“Баварія”).

Читайте також: "Манчестер Сіті" влітку може оновити свій трансферний рекорд

Нагадаємо, Олександр Зінченко в останньому матчі “Ман Сіті” проти “Тоттенгема” (1:0) повернувся в основу команди після травми. У нинішньому сезоні він зіграв в 24 матчах за клуб у всіх турнірах, відзначившись 1 голом і 1 результативною передачею.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-