Шафаренко: Головне для збірної України з хокею — зберегти прописку на ЧС

Шафаренко: Головне для збірної України з хокею — зберегти прописку на ЧС

Укрінформ
Тренер збірної України з хокею Олег Шафаренко прокоментував поразку своїх підопічних у двох контрольних матчах проти мінської “Юності”, які відбулися в рамках підготовки до чемпіонату світу.

Олег Шафаренко в ексклюзивному інтерв'ю “БХ”, зокрема, зазначив, що головне для збірної України — зберегти прописку на чемпіонаті світу, де команда виступатиме в Дивізіоні IB.

“Те, що ми програли всі ігри, це нічого не означає, навпаки, добре. Знатимемо, хто ми є і до чого нам прагнути.

Готуємося до чемпіонату світу, все головні ігри у нас попереду. В цілому, все прекрасно, дуже задоволений, що ми приїхали і велике спасибі “Юності” за те, що прийняли нас і провели ці спаринги. Вони нам дуже знадобляться перед чемпіонатом світу.

Завдання на чемпіонаті світу? У нас зараз йде зміна покоління, багато молодих хлопців. Взяли в команду 18-19-річних гравців, працюватимемо на перспективу. Завдання - вигравати в кожному матчі, але якщо подивитися глобально, то ми повинні вигравати медалі, але основна - ми повинні зберегти прописку”, - сказав Шафаренко.

Читайте також: Хокей: збірна України програла і другий спаринг мінській “Юності”

Нагадаємо, 28 квітня збірна України з хокею розпочне свій виступ на чемпіонаті світу в Дивізіоні IB у Талліні (Естонія). Суперниками “синьо-жовтих” стануть Польща, Японія, Естонія, Румунія і Нідерланди.

В рамках підготовки до чемпіонату світу в Дивізіоні IB хокеїсти збірної України провели два спаринги з мінською "Юністю", які програли 0:4 і 3:2.

Фото: xsport.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-