Кемпбелл хоче завоювати пояс WBC, а потім провести об’єднавчий бій з Ломаченком

Кемпбелл хоче завоювати пояс WBC, а потім провести об’єднавчий бій з Ломаченком

Укрінформ
31-річний британський боксер Люк Кемпбелл планує виграти чемпіонський пояс за версією WBC, але не в бою проти Василя Ломаченка.

Після цього Люк Кемпбелл хоче провести об'єднавчий бій проти українського чемпіона WBA і WBO у легкій вазі Василя Ломаченка. Бій за пояс WBC навряд чи відбудеться проти чинного чемпіона Майки Гарсії, який перейшов із легкої ваги до напівсередньої. Про це повідомив промоутер Едді Хірн.

“Погляньте на ситуацію з Люком Кемпбеллом. Він битиметься за пояс WBC. Ймовірно, Майки Гарсія залишить цей пояс вакантним. Боб Арум хоче бою Ломаченко - Кемпбелл за цей пояс. Як би ви вчинили? Спочатку билися за вакантний пояс, а потім об'єднували титули з Ломаченком? Билися б зараз із Василем за подвоєну плату? Або отримали в чотири рази більше за об'єднавчий бій?

У Кемпбелла залишилося 10 боїв в кар'єрі, йому потрібно битися за вакантний титул. Якщо Ломаченко переможе Коммі, а потім битиметься з Кемпбеллом - це буде великий бій”, - цитує Хірна Sport Arena.

Читайте також: Ломаченко легко переможе Гарсію – Фредді Роуч

Нагадаємо, український боксер Василь Ломаченко є чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і журналу The Ring. В останньому бою Ломаченко нокаутував Ентоні Кроллу в четвертому раунді. Тепер він хоче битися з Майки Гарсією, але для цього американець має повернутися до легкої ваги.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-