Боксерський поєдинок Джошуа — Міллер не відбудеться

Боксерський поєдинок Джошуа — Міллер не відбудеться

Укрінформ
Поєдинок між чемпіоном WBA Super, IBF, WBO британським боксером Ентоні Джошуа і американським претендентом Джаррелом Міллером не відбудеться.

Атлетична комісія штату Нью-Йорк (NYSAC) відмовила Джарреллу Міллеру в ліцензії. Бій мав відбутися 1 червня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden. Команда Ентоні Джошуа вже розпочала пошуки нового опонента. Про це повідомляє Vringe.com.

“Атлетична комісія штату Нью-Йорк (NYSAC) відмовила американському боксеру Джарреллу Міллеру в ліцензії після того, як той провалився на допінг-тестуванні від ВАДА”, - йдеться в повідомленні.

Промоутер британського чемпіона Едді Хірн (Matchroom Boxing) не приховує, що зайнятий пошуком опонента: “А які ще у мене варіанти? ...Так, шукаємо. Розглянемо всі варіанти. Але, ясна річ, є список імен, які нас цікавлять більше за інших. Наше завдання - зробити все, щоб одного з них переконати виступити 1 червня проти Джошуа. За останні 24 години я провів попередні переговори з 16 суперваговиками, 10 з них недоступні”.

Читайте також: Боксер Міллер провалив допінг-тест, бій з Джошуа може не відбутися

Як повідомлялося, результати сечі американського непереможного супертяжа Джаррелла Міллера представники WADA взяли 20 березня. За інформацією ESPN, позитивним виявився результат допінг-проби на наявність речовини GW1516 (ендуробол). Таким чином, Міллер, який раніше звинувачував Джошуа в застосуванні заборонених препаратів, сам попався на допінгу.

фото: boxingscene.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-