Футболісти “Динамо” розпочали підготовку до матчу проти “Шахтаря”

Футболісти “Динамо” розпочали підготовку до матчу проти “Шахтаря”

Фото
Укрінформ
Футболісти київського клубу “Динамо” розпочали підготовку до матчу проти донецького “Шахтаря”, який відбудеться 24 квітня в рамках 25 туру УПЛ.

У середу, 17 квітня, київське “Динамо” провело перше тренування перед матчем 25 туру УПЛ проти донецького “Шахтаря”. Про це повідомляє прес-служба ФК “Динамо”.

У тренуванні взяли участь 28 футболістів – 4 воротарі та 24 польових гравці. Першу частину тренування футболісти присвятили біговій роботі, а друга вже стала ігровою. Гравці були поділені на чотири команди й провели міні-турнір на маленькі ворота. Завершилося заняття ударами по воротах з-за меж штрафного майданчика.

Футболісти “Динамо” розпочали підготовку до матчу проти “Шахтаря”/ Фото: ФК "Динамо"

До занять у загальній групі приступив півзахисник Міккель Дуелунд, який отримав важку травму в заключному матчі групового етапу Ліги Європи проти чеського “Яблонця”. Данський легіонер активно набирає форму й готовий вийти на поле вже в найближчих матчах.

Читайте також: Форвард “Динамо” Соль сподівається за 2 тижні розпочати бігові вправи

Завтра, 19 квітня, “Динамо” проведе товариський матч із полтавською “Ворсклою”. Спаринг пройде на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського і розпочнеться о 14.00.

Поєдинок “Динамо” - “Шахтар” відбудеться 24 квітня на “Олімпійському” і розпочнеться о 18.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-