Фред зростає в “Манчестер Юнайтед” і його позиції зміцнюються - Сульшер

Фред зростає в “Манчестер Юнайтед” і його позиції зміцнюються - Сульшер

Укрінформ
Екс-гравець “Шахтаря” 26-річний бразильський футболіст Фред поступово стає основним в англійському клубі “Манчестер Юнайтед”.

Головний тренер “Манчестер Юнайтед” Уле-Гуннар Сульшер після матчу проти “Вест Гема” (2:1), зокрема, зазначив, що Фред зростає як футболіст і його позиції зміцнюються.

“Повинен сказати, Фред зростає, і позиції його зміцнюються. Це складно, коли ти переїжджаєш в нову країну. У Фреда було багато проблем із травмами, він відчував дискомфорт. Коли я тільки прийшов, він не полетів з нами в Дубай, тому що його дружина народжувала. Зараз Фред виріс на своїй позиції, я дуже задоволений ним в останніх матчах.

Думаю, ви бачите, чому ми в нього віримо. Фред сповнений впевненості й правильно відноситься до справи. Він любить грати з м'ячем, любить посміхатися”, - цитує Сульшера Sport Arena.

Читайте також: Зінченко відновиться до дербі проти “Манчестер Юнайтед” - ЗМІ

Нагадаємо, 26-річний бразильський півзахисник Фред перейшов до “Манчестер Юнайтед” перед початком цього сезону з донецького “Шахтаря” за 59 млн євро. З того часу він зіграв за “МЮ” 22 матчі у всіх турнірах, в яких відзначився 1 голом і 1 результативною передачею.

16 квітня “Манчестер Юнайтед” спробує відігратися у “Барселони” в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів після поразки 0:1 на “Олд Траффорд”.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-