Іспанський режисер зняв фільм про лідерів рейтингу Жіночої тенісної асоціації

Іспанський режисер зняв фільм про лідерів рейтингу Жіночої тенісної асоціації

Відео
Укрінформ
Минулого тижня в Маямі (США) відбулася прем'єра документального фільму "Розгадуючи Афіну" іспанського режисера Френсіса Амата.

Іспанський режисер Френсіс Амат з 2014 року працював над створенням документального фільму про тенісисток, які піднімалися на вершину рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) в одиночному і парному розрядах. Про це повідомляє БТУ.

У березні "Розгадуючи Афіну" вже отримав нагороду за кращу режисуру, а 6 квітня відбулася прем'єра фільму на кінофестивалі "Indie Pasion Ibero-American Film Festival" в Маямі.

"Розгадуючи Афіну" (Unraveling Athena) - це документальний фільм, який висвітлює шлях лідерів жіночого тенісу від маленької дитини з великою ракеткою до рангового гравця і в кінцевому підсумку - лідера WTA. 

Серед героїв фільму: сестри Вільямс, Каролін Возняцкі, Анжелік Кербер, Мартіна Навратілова, Моніка Селеш та інші.

Офіційний трейлер фільму:

Цього місяця показ документального фільму пройде в рамках "Artemis Women In Action Film Festival" в Лос-Анджелесі, а в травні стрічку покажуть на Oxford International Film Festival у Великій Британії.

Читайте також: Світоліна піднялася на шосте місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації

Також фільм претендує на одну з нагород на кінофестивалі "Around International Film Festival", який пройде в червні під час другого тижня Відкритого чемпіонату Франції.

Фото: AS USA - Diario AS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-