Коли Усик додасть у вазі, він стане кошмаром для всіх – Дерек Чісора

Коли Усик додасть у вазі, він стане кошмаром для всіх – Дерек Чісора

Укрінформ
Британський боксер готовий до бою з Усиком, але хоче за це багато грошей.

Британський суперважковаговик Дерек Чісора заявив, що Олександр Усик стане великою проблемою для всього дивізіону, але він готовий вийти в ринг проти українського чемпіона світу за версіями WBO, WBC і IBF у важкій вазі. Про це він розповів Sky Sports.

«Коли Усик додасть у вазі, він стане кошмаром для всіх. У нього є сила удару і боксерські навички, його рух вб'є більшість важковаговиків. Думаю, щоб перемогти цього хлопця, можливо, доведеться трохи порушити правила, провести кілька заборонених ударів в пах», - сказав Чісора.

Чісора готовий провести бій з Усиком, але для цього потрібно аби український боксер запропонував йому «здоровенну валізу грошей».

Читайте також: Красюк: Усик стане гідним спадкоємцем братів Кличків

Чісора наступний поєдинок проведе 20 квітня проти німця Сенада Гаши на Арені О2 в Лондоні. В останній раз британець виходив на ринг в грудні минулого року. Дерек в матчі-реванші програв співвітчизнику Ділліану Вайту.

Нагадаємо, Усик 25 травня на арені MGM National Harbor в Оксон-Гіллі проведе дебютний бій у суперважкій вазі. Суперником українця буде камерунець Карлос Такам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-