Берінчик спрогнозував, в якому раунді Ломаченко переможе Кроллу

Берінчик спрогнозував, в якому раунді Ломаченко переможе Кроллу

Відео
Укрінформ
Чемпіон WBO International у легкій вазі український боксер Денис Берінчик поділився очікуваннями від титульного бою Василем Ломаченком та британцем Ентоні Кроллою.

Денис Берінчик, зокрема, зазначив, що Ломаченко має показати свій бокс — видовищний і красивий, а також спрогнозував його перемогу в 8 раунді.

“Велика відповідальність лежить на Анатолії Ломаченко у тренувальному процесі. Мені здалося, що у двох своїх останніх боях Василь був занадто натренований, або дуже сильно підготувалися суперники. Сподіваюся, Василь усе зважив. Від нього залежить показати красивий бокс у стилі Василя Ломаченка. Звісно, перемога за Ломаченком, думаю, нокаутом у 8 раунді”, - сказав Берінчик.

Відео коментаря Берінчика:

Як повідомлялося, титульний бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня на знаменитій арені Staples Center в Лос-Анджелесі (США). На кону стоятимуть пояси WBA і WBO у легкій вазі Василя Ломаченка.

Читайте також: Ломаченко і Кролла провели в Лос-Анджелесі відкрите тренування перед боєм

20 квітня у київському Палаці спорту 30-річний український боксер-професіонал Денис Берінчик захищатиме свій титул WBO International у вазі до 61 кг у бою проти 37-річного японця Ніхіто Аракави, який входить до топ-10 рейтингу WBO.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-