Хорватські футзалісти габаритні, дають мало простору - Косенко

Хорватські футзалісти габаритні, дають мало простору - Косенко

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко поділився враженнями від першого товариського матчу проти збірної Хорватії (1:1).

Олександр Косенко у післяматчевому коментарі, зокрема, зазначив, що поєдинок дуже корисний для команди у плані підготовки до основного раунду відбору на ЧС-2020.

“Корисна для нас гра, оскільки суперниками по відбору на ЧС-2020 у нас будуть Словенія, Македонія та Косово — балканські команди. Вони гратимуть за схожою тактикою. Скажу, що важко розкривати таку насичену оборону, адже гравці збірної Хорватії габаритні, дають мало простору. Проте ми знаходили свої моменти, але, на жаль, забити другий м'яч та перемогти нам не вдалося.

Ми маємо досягати результату за рахунок своєї гри, утілювати в життя ті ідеї, які хочемо бачити. Постараємося виграти другий поєдинок”, - цитує Косенка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Збірна України з футзалу внічию зіграла з Хорватією в першому спарингу

Відео коментаря:

Як повідомляв Укрінформ, у рамках підготовки до основного раунду відбору на ЧС-2020 чоловіча збірна України з футзалу провела першу товариську гру проти збірної Хорватії. Перший спаринг між командами відбувся 9 квітня у запорізькому палаці спорту “Юність” і закінчився з рахунком 1:1. Сьогодні о 19.00 суперники розпочнуть другу зустріч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-