Малік Трент – кращий гравець березня баскетбольної Суперліги

Малік Трент – кращий гравець березня баскетбольної Суперліги

Фото
Укрінформ
Малік Трент вдруге отримує нагороду найкращого гравця місяця від TM Parimatch.

Захисник БК «Запоріжжя» Малік Трент визнаний кращим гравцем березня баскетбольної Суперліги. Про це повідомляє сайт Федерації баскетболу України.

У березні вболівальники і тренери були одностайними, визначивши найкращого гравця місяця. Цього разу найбільша кількість потраплянь до тренерських збірних туру була за захисником БК «Запоріжжя» Маліком Трентом. Також він переміг у голосуванні вболівальників. Згадали про Маліка і фахівці TM Parimatch, тому минулого місяця він переміг із великим відривом.

Яскрава гра Маліка допомогла БК «Запоріжжя» в останній день регулярного чемпіонату вирватися на перше місце і вдало розпочати серію проти «Черкаських Мавп». Зазначимо, що Малік уже вдруге отримує почесну нагороду найкращого гравця місяця від TM Parimatch. Це перший баскетболіст, який зміг оформити своєрідний дубль у поточному сезоні.

Читайте також: «Запоріжжя» зрівняло рахунок в півфіналі плей-офф Суперліги

Найбільшу суму балів зібрав Малік Трент (лише його згадали у всіх категоріях) 3+3+1=7 балів. Друге місце – Олексій Адедіран: 4 бали. На третьому місці опинився одесит Максим Пустозвонов, якого часто відзначали і тренери команд Суперліги і експерти TM Parimatch – 3 бали.

Нагадаємо, в другому матчі 1/2 фіналу плей-офф Суперліги БК «Запоріжжя» переміг на своєму майданчику «Київ-Баскет» 95:83 і зрівняв рахунок в серії 1:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-