Екс-футболіст “Реала” Касілья вважає Луку Зідана прекрасним воротарем

Екс-футболіст “Реала” Касілья вважає Луку Зідана прекрасним воротарем

Укрінформ
Син Зінедіна Зідана зіткнувся з критикою на свою адресу після появи у воротах основної команди "Реала" в матчі проти "Уески" (3:2).

Екс-воротар мадридського футбольного клубу “Реал”, а нині футболіст "Лідс Юнайтед" Кіко Касілья відзначив, що Луку Зідана чекає відмінне майбутнє.

"Лука заслуговує лише на хороші коментарі, його чекає відмінне майбутнє. Буду у нестямі від радості, коли він почне грати регулярно і на найвищому рівні. Він прекрасний воротар, чудова людина - Лука зробив великий стрибок у розвитку цього року, він досягає успіху з командою Кастильї і має все, що необхідно мати у своєму арсеналі голкіперу.

Вважаю, що майбутнє Луки в "Реалі", але ніхто не знає напевно, що може статися у майбутньому – це футбол. Касільяс зумів досягнути статусу безальтернативного футболіста для "вершкових", може, Лука також боротиметься за щось подібне. До речі, скаути "Реала" відмінно працюють у цьому напрямку - покращення розуміння у захисних редутах багато в чому було досягнуто завдяки голкіперам", - цитує Касілью Ua-football.

Читайте також: "Реал" готовий витратити €500 млн на придбання Азара, Мбаппе і Погба - ЗМІ

Нагадаємо, екс-воротар “Реала” Кіко Касілья працював з Лукою Зіданом до того, як перебрався до англійського клубу "Лідс Юнайтед" в січні 2019 року.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-