Роналду може не встигнути відновитися до матчу з “Аяксом” - наставник “Ювентуса”

Роналду може не встигнути відновитися до матчу з “Аяксом” - наставник “Ювентуса”

Укрінформ
Португальський форвард італійського футбольного клубу “Ювентус” Кріштіану Роналду ризикує пропустити перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти голландського “Аякса”, який відбудеться 10 квітня.

Кріштіану Роналду може не встигнути відновитися від травми стегна, отриманої в матчі проти Сербії в рамках відбору Євро-2020. Про це повідомив головний тренер “Ювентуса” Массіміліано Аллегрі.

“Кріштіану працює над тим, щоб повернутися. Ми сподіваємося, що він встигне відновитися до матчу проти “Аякса”, але це буде складно зробити”, - цитує Аллегрі Sport Arena.

Як повідомлялося, португальський форвард італійського футбольного клубу “Ювентус” Кріштіану Роналду пропустить близько двох тижнів через травму, отриману в матчі проти Сербії (1:1) в рамках відбору Євро-2020. 25 березня капітан збірної Португалії з футболу Кріштіану Роналду не дограв матч через м'язову травму задньої поверхні правого стегна. Форвард “Ювентуса” був замінений на 31-й хвилині матчу.

Читайте також: Кріштіану Роналду пропустить близько 2 тижнів через травму

Сам футболіст упевнений, що встигне відновитися від травми до чвертьфіналу Ліги чемпіонів проти голландського “Аякса”, який відбудеться 10 квітня.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-