УЄФА покарав “Шахтар” за расистську поведінку фанатів під час гри з

УЄФА покарав “Шахтар” за расистську поведінку фанатів під час гри з "Айнтрахтом"

Укрінформ
Контрольно-дисциплінарний комітет Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) покарав донецький футбольний клуб “Шахтар” за расистську поведінку фанатів.

Під час матчу 1/16 фіналу Ліги Європи проти “Айнтрахта” (2:2), який відбувся в Україні 14 лютого, фанати донецького клубу відзначилися запалюванням феєрверків та расистською поведінкою. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

КДК УЄФА виніс рішення: частково закрити стадіон ФК "Шахтар" під час наступного матчу в рамках змагань УЄФА, в якому український клуб буде приймаючою стороною, зокрема, донецький "Шахтар" зобов'язаний закрити 13 сектор Північної трибуни за расистську поведінку своїх уболівальників.

Також "Шахтар" повинен вивісити банер з написом "#EqualGame" з логотипом УЄФА, який має покривати весь 13 сектор, та сплатити штраф у сумі 10 000 євро за використання піротехнічних засобів.

Читайте також: Генсек ФФУ вирушив до штаб-квартири УЄФА у зв'язку зі "справою Мораеса"

Нагадаємо, 21 лютого у Німеччині футболісти донецького "Шахтаря" програли "Айнтрахту" матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи з рахунком 1:4 (перша гра — 2:2) і вибув із подальшої боротьби в Лізі Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-