Збірна України боролася до кінця і заслужила перемогу над Люксембургом - Шевченко

Збірна України боролася до кінця і заслужила перемогу над Люксембургом - Шевченко

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився враженнями від перемоги над збірною Люксембургу (2:1) в матчі відбору на Євро-2020.

Андрій Шевченко на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що не чекав настільки важкого поєдинку, але команда боролася до кінця і заслужила перемогу.

“Найголовніше сьогодні — результат. Також величезне спасибі вболівальникам, які прийшли підтримати нашу команду. Їхня присутність допомогла хлопцям боротися до кінця. У підсумку Циганков заробив штрафний, після якого ми вийшли вперед. Так, був автогол, але везіння потрібно заслужити.

Хочу зробити великий комплімент Люксембургу. На передматчевій прес-конференції я сказав, що ця збірна вміє грати у футбол. Сьогодні суперник продемонстрував відмінні фізичні дані. Команда була готова, бігла до кінця. У неї є непогані швидкі гравці, які створили нам великі проблеми. Були дві речі, що вплинули на гру. Ми програли дуже багато єдиноборств і підборів. У цьому плані команда не дуже добре себе показала.

Ми готувалися до двох складних матчів. Березень — завжди важкий місяць для українських команд. Звісно, я не чекав настільки важкого другого поєдинку. Було допущено багато помилок, хлопці якоюсь мірою загубили структуру гри. Але вони вірили в себе до кінця й боролися, нехай комусь і не вистачало сил. Не можу висувати їм претензії щодо бажання. Нам пощастило, і ми виграли цей матч”, - цитує Шевченка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Збірна України обіграла команду Люксембургу у відборі на футбольне Євро-2020

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, 25 березня національна збірна України з футболу провела другий поєдинок у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2020, в якому на 8-тисячному стадіоні "Жозі Бартель" здобула вольову перемогу над командою Люксембургу з рахунком 2:1. Давід Тюрпель з близької відстані відкрив рахунок на 34-й хвилині зустрічі, гості відновили паритет на 40-й хвилині після результативного удару Віктора Циганкова, якому асистував Олександр Зінченко. У доданий час м'яч у власні ворота зрізав Жерсон Родрігеш (90+3).

На старті відбору Євро-2020 22 березня підопічні Андрія Шевченка зіграли внічию (0:0) проти збірної Португалії - чинного чемпіона Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-