Формула-1: син Міхаеля Шумахера дебютує на тестах за кермом Ferrari

Формула-1: син Міхаеля Шумахера дебютує на тестах за кермом Ferrari

Укрінформ
Син семиразового переможця “Формули-1” німецького автогонщика Міхаеля Шумахера дебютує на тестах “Ф1”.

20-річний чемпіон європейської “Формули-3” 2018 року Мік Шумахер сяде за кермо боліда Ferrari після Гран-прі в Бахрейні, що проходитиме 29-31 березня. Про це повідомляє 24tv.ua.

Мік Шумахер не має досвіду керування болідами “Формули-1”, тому це буде його дебютом. Однак спочатку він сяде за кермо Alfa Romeo C38 – команди, які співпрацює з Ferrari. Це відбудеться в рамках молодіжних тестів “Формули-1”, запланованих на 2 та 3 квітня.

Молодіжні тести проводяться для того, щоб надати молодим пілотам шанс показати себе й адаптуватися до техніки “Ф1”. У них мають право брати участь лише гонщики, які проїхали не більше двох Гран-прі “Ф1” за останній календарний рік.

Лише після цього Мік Шумахер зможе пройти тест на боліді SF90 від Ferrari.

Читайте також: Сім'я Шумахера напередодні його 50-річчя запевнила, що гонщик "у хороших руках"

Нагадаємо, Мік Шумахер 2019 року виступає за академію Ferrari у “Формулі-2” – молодшій серії “Формули-1”. Німецький гонщик підписав контракт з командою Prema, в складі якої провів останні два сезони в європейській “Формулі-3”. Минулого року він здобув у "Формулі-3" вісім перемог і став чемпіоном гоночної серії. Саме у Бахрейні Мік Шумахер дебютує у “Формулі-2”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-