Бринзак і Санітра визначили список біатлоністів для підготовки до Олімпіади-2020

Бринзак і Санітра визначили список біатлоністів для підготовки до Олімпіади-2020

Укрінформ
Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував виступ збірної України в нинішньому сезоні.

Володимир Бринзак в інтерв’ю biathlon.com.ua, зокрема, зазначив, що вже визначив із старшим тренером чоловічої збірної України з біатлону Юраєм Санітрою попередній список спортсменів, які готуватимуться до Олімпіади-2020 у Пекіні (Китай).

“У чому причина невдалого сезону? Ми все це аналізуватимемо, вже є викладення нашої наукової групи. Є нюанси по літній підготовці, які треба більш уважно вивчити, проговорити з тренерами. Є укочування, де теж не обійшлося без помилок. Були проблеми зі здоров'ям, які не дали можливості оптимально підготуватися. Треба спокійно і не поспішаючи розібратися у всіх цих питаннях.

Читайте також: Підручний не стримував емоцій після перемоги на ЧС-2019 з біатлону

Юраю Санітрі знадобився час, щоб зрозуміти особливості хлопців, і, наприклад, із підведенням на Олімпійські Ігри також була допущена помилка. І якби все правильно було зроблено рік тому, то Діма Підручний в спринті з двома нулями вже на Олімпіаді міг зробити те, що вдалося зараз. Все це напрацьовується роками.

Ми вже поговорили з Юраєм і попередньо визначили коло молодих спортсменів, з якими готуватимемося до Олімпіади в Пекіні. Це Дудченко, Труш, Лесюк, Цимбал... Плюс ті спортсмени, які несли на собі основне навантаження цього сезону, включаючи Тищенка та Ткаленка. Ось це команда, яку ми намагатимемося виводити на Пекін. І я впевнений, що ми можемо зробити конкурентоспроможну команду, принаймні, в естафетах”, - зазначив Бринзак.

Наразі біатлонний сезон вийшов на фінішну пряму. З офіційних стартів залишилося провести лише один етап Кубка світу, який для української команди вже особливого ​турнірного навантаження не несе.

Читайте також: Підручний увійшов до топ-10 у мас-старті на чемпіонаті світу з біатлону у Швеції

Як повідомляв Укрінформ, збірна України з біатлону завоювала дві медалі на чемпіонаті світу, який проходив в Естерсунді (Швеція). 27-річний український біатлоніст Дмитро Підручний став чемпіоном світу у гонці переслідування на 12,5 км, а жіноча збірна у складі Анастасії Меркушиної, Віти Семеренко, Юлії Джими та Валі Семеренко виборола бронзові нагороди у своїй коронній дисципліні - естафеті 4х6 км.

На фото: Ю.Санітра

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-