Андрій Шевченко: Постараємося відсунути Роналду подалі від воріт збірної України

Андрій Шевченко: Постараємося відсунути Роналду подалі від воріт збірної України

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко у понеділок, 18 березня, провів прес-конференцію напередодні стартового відбору на Євро-2020 проти Португалії.

Він, зокрема, зазначив, що його підопічні намагатимуться нейтралізувати зіркового лідера португальців Кріштіану Роналду, повідомляє Укрінформ.

"Проти кращих гравців світу стратегію важко знайти. Нам варто працювати над командною грою. Потрібні колективні дії. Будуть невеликі зміни саме перед цією грою. Португалія - ​​класна команда. Будемо шукати різні стратегії, аби відсунути Роналду подалі від воріт. Роналду у матчі з "Атлетико" показав, що вік - для нього не перешкода. Він все вміє на полі: відмінно грає у штрафний, має гольове чуття... Ми викликали більше гравців, ніж поїдуть до Португалії та Люксембурга. У київського "Динамо" був насичений період, ми вирішили викликати побільше гравців, щоб оцінити їхній стан. Три дня триватиме повноцінна підготовка. Дискомфорт є у Коваленка. Подивимося, чи готовий він грати. У всіх лініях маємо повноцінну конкуренцію. Вирішимо, хто готовий грати у стартовому складі", - сказав наставник збірної.

Він також прокоментував інформацію про те, що форвард "Шахтаря" Жуніор Мораес отримав українське громадянство і тепер матиме можливість виступати за національную збірну нашої країни.

"Це для мене теж новина. Сьогодні прочитав. Після тренування поговоримо з клубом "Шахтар", і якщо він дійсно отримав паспорт, то розглянемо його кандидатуру. Сьогодні приймемо рішення", - заявив Шевченко.

Читайте також: Юнацька команда України з футболу U20 вирушила на збір до Іспанії

Нагадаємо, відбір до Евро-2020 підопічні Шевченка розпочнуть 22 березня проти Португалії у Лісабоні на стадіоні "Да Луш", а потім 25 березня зіграють на арені "Жозі Бартель" з Люксембургом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-