Талановита молодь здебільшого вибирає школу “Шахтаря” або “Динамо” - Ротань

Талановита молодь здебільшого вибирає школу “Шахтаря” або “Динамо” - Ротань

Відео
Укрінформ
Головний тренер молодіжної збірної України (U-21) Руслан Ротань поділився очікуваннями від свого першого збору з командою, який проходитиме в Туреччині.

Руслан Ротань під час сьогоднішньої прес-конференції на столичному НСК “Олімпійський”, зокрема, оцінив рівень майбутніх суперників у найближчих матчах відбору на молодіжний Євро-2021.

“У першу чергу дивитимемося на себе. Познайомимося з хлопцями, доведемо до підопічних наші вимоги. Я не диктатор, люблю діалог із хлопцями. На зборі в Туреччині будемо безпосередньо спілкуватися з кожним гравцем. Хлопці повинні розуміти один одного і тренерський штаб. Завдання наставника — розкрити талант футболіста, дати йому можливість прогресувати й потрапити до національної збірної. Зі свого боку ми зробимо все можливе", - цитує Ротаня прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Ротань викликав ще одного футболіста для участі в турецькому турнірі

Відповідаючи на запитання "Яка клубна школа України найсильніша в плані роботи з молоддю?" головний тренер зазначив, що найбільше талановитої молоді вибирає для себе школу "Шахтаря" або "Динамо", але представники збірної стежать за всіма й готові до співпраці.

"Не секрет, що більшість талановитих гравців вибирають “Шахтар” або “Динамо”. Однак здібні гравці є по всій Україні, фактично всі представляють Прем’єр-лігу. Ми спостерігаємо за всіма й готові до співпраці з кожним", - сказав Ротань.

Відео прес-конференції:

Нагадаємо, 18 березня молодіжна збірна України з футболу (U-21) розпочинає свій перший тренувальний збір під керівництвом головного тренера Руслана Ротаня. У рамках підготовки до кваліфікації Євро-2021 (U-21) із 21 по 26 березня молодіжна збірна України візьме участь у міжнародному турнірі в Туреччині. Окрім підопічних Руслана Ротаня, в ньому зіграють молодіжні команди Естонії, Латвії, Македонії та Казахстану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-