Жданов підтримує ідею проведення в Україні ліцензійного турніру з боксу на Ігри-2020

Жданов підтримує ідею проведення в Україні ліцензійного турніру з боксу на Ігри-2020

Відео
Укрінформ
Міністр молоді та спорту Ігор Жданов відвідав тренування чоловічої національної збірної України з боксу в олімпійському навчально-спортивному центрі “Конча-Заспа”.

Ігор Жданов разом зі спортсменами та їх наставниками обговорив умови підготовки збірної до важливих міжнародних стартів, необхідність проведення додаткових навчально-тренувальних зборів, як в Україні, так і закордоном. Про це повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

Керівництво Федерації боксу України та тренерський склад збірної України, зокрема, обговорили з Міністром можливість проведення в Україні європейського або світового ліцензійного турніру на літні Олімпійські ігри-2020. які відбудуться в Токіо (Японія).

“Підтримую цю ініціативу, яка дозволить нашим боксерам поборотися за додаткові ліцензії на Ігри в Токіо у рідних стінах. Попередньо, умовам проведення таких змагань відповідає київський Палац спорту та Харківський Палац спорту “Локомотив”. В процесі подачі заявки будемо більш детально визначатися з місцем проведення”, - відзначив Ігор Жданов.

Відео зустрічі з Міністром:

Цими днями українська команда боксерів перебуває у Конча-Заспі, де проводить збір із загальної фізичної підготовки. В червні національна збірна України виступить на Європейських іграх у Мінську, після чого на нашу команду очікує боротьба за ліцензії на Олімпійські ігри-2020 у Токіо. За словами боксерів і тренерів національної збірної, наразі створені всі необхідні умови для якісної підготовки.

Читайте також: Бокс: три українки вийшли до півфіналу міжнародного турніру в Астані

Нагадаємо, у рамках підготовки до Європейських ігор у Мінську-2019 відбулися два міжнародні старти. На початку року збірна України з боксу виборола чотири нагороди на турнірі в Угорщині, а наприкінці лютого в Болгарії на престижному турнірі “Странджа-2019” - чотири медалі: “золото” та три “бронзи”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-