Світоліна поділилася враженнями від виходу до 1/2 фіналу турніру в Індіан-Веллсі

Світоліна поділилася враженнями від виходу до 1/2 фіналу турніру в Індіан-Веллсі

Відео
Укрінформ
Перша “ракетка” України Еліна Світоліна поділилася враженнями від виходу до 1/2 фіналу турніру WTA Premier Mandatory в Індіан-Веллсі (США).

Еліна Світоліна після перемоги в 1/4 фіналу змагань, зокрема, зазначила, що поєдинок був дуже важким, але вона щаслива, що вперше зіграє у півфіналі цього турніру.

"Це був дуже важкий матч, я не показала сьогодні свій найкращий теніс. Мені потрібно було боротися і залишатися сильною. Вондроушова - небезпечний гравець, вона лівша, тому мені потрібно було пристосуватися до інших обертань м'яча. Я задоволена своїм виступом, задоволена, що у важкі моменти матчу я була сильною.

Я дуже-дуже щаслива, що вперше зіграю в півфіналі на цьому турнірі перед такими вболівальниками. Це те, що мені завжди хотілося зробити”, - цитує Світоліну БТУ.

Читайте також: Світоліна вперше вийшла до півфіналу турніру WTA в Індіан-Веллсі

Як повідомляв Укрінформ, перша "ракетка" України Еліна Світоліна подолала чвертьфінальну стадію турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) категорії Premier Mandatory в Індіан-Веллсі (США) з призовим фондом 9 млн 35 тис. доларів. У ніч на четвер, 14 березня, тенісистка перемогла чешку Маркету Вондроушову і вперше в кар'єрі вийшла до 1/2 фіналу змагань.

Відео кращих моментів матчу:

У матчі за вихід у фінал турніру Світоліна зійдеться з Бьянкою Ванессою Андрееску з Канади (№60 рейтингу WTA).

Фото: Jimmie48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-