"Барселона" і "Ліверпуль" заповнили останні вакансії в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Футболісти іспанської "Барселони" і англійського "Ліверпуля" заповнили список учасників чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів УЄФА.

В матчі у відповідь 1/8 фіналу "Барселона" на своєму полі здобула перемогу над французьким "Ліоном" з рахунком 5:1, повідомляє Укрінформ.

У складі переможців забитими м'ячами відзначилися Ліонель Мессі (18-та, з пенальті, 78-ма хвилини), Філіппе Коутіньйо (31), Жерар Піке (81) і Усман Дембеле (86); у "Ліона" автором голу став Люка Тузара (58). Перший матч завершився з рахунком 0:0. Таким чином, за сумою двох зустрічей в наступний раунд пробилася "Барселона", яка удванадцяте поспіль вийшла до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Читайте також: “Динамо” гратиме з “Челсі” так, щоб уболівальники аплодували - Сидорчук

"Ліверпуль" в свою чергу на виїзді здобув перемогу над німецькою "Баварією" з рахунком 3:1. У складі гостей м'ячі забили Садіо Мане (26-та, 84-та хвилини) і Вірджіл ван Дейк (69), ще один м'яч захисник "Ліверпуля" Жоель Матіп відправив у власні ворота (39). Перший матч завершився внічию - 0:0.

Раніше до чвертьфіналу Ліги чемпіонів вийшли футболісти "Аякса", "Тоттенгема", "Манчестер Юнайтед", "Порту", "Ювентуса" і "Манчестер Сіті".

Жеребкування 1/4 фіналу відбудеться 15 березня в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньйоні.

Фінал Ліги чемпіонів 1 червня прийматиме стадіон "Метрополітано" в Мадриді.

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-