Зінченко очолив рейтинг найбільш результативних захисників “Ман Сіті” в сезоні

Зінченко очолив рейтинг найбільш результативних захисників “Ман Сіті” в сезоні

Укрінформ
Український гравець англійського футбольного клубу “Манчестер Сіті” Олександр Зінченко очолив рейтинг найбільш результативних захисників команди в нинішньому сезоні.

У вчорашньому матчі проти німецького “Шальке” Олександр Зінченко відзначився результативною передачею, яка стала вже його п’ятою за клуб у нинішньому сезоні. За системою “гол + пас” український футболіст очолив рейтинг найрезультативніших представників оборони команди Хосепа Гвардіоли в сезоні. Про це повідомляє Zbirna.com.

У загальному списку кращих асистентів “Манчестер Сіті” Зінченко поступається наразі лише шістьом одноклубникам: Лерою Сані (17), Рахіму Стерлінгу (16), Давиду Сільві (12), Ріяду Марезу (11), Бернарду Сілві (9) та Ілкаю Гюдогану (7).

Читайте також: Зінченко потрапив до топ-5 кращих гравців матчу “Ман Сіті” - “Шальке” - WhoScored

Як повідомляв Укрінформ, 12 березня "Манчестер Сіті" розгромив "Шальке" з рахунком 7:0 і вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Олександр Зінченко отримав за цей поєдинок від WhoScored оцінку 8,4 бала — це п’ятий результат серед усіх гравців, що взяли участь у ньому. Зінченко зробив 104 торкання м'яча, 82 точні передачі (95%), 4 відбори (2-й результат на дві команди) і 3 перехоплення. Також на його рахунку одна результативна передача.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-