Теніс: поєдинок Світоліної з Барті встановив рекорд сезону за тривалістю

Теніс: поєдинок Світоліної з Барті встановив рекорд сезону за тривалістю

Відео
Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна поділилася враженнями від перемоги над Ешлі Барті в четвертому раунді турніру WTA Premier Mandatory в Індіан-Веллсі (США).

Еліна Світоліна після поєдинку, який встановив рекорд сезону за тривалістю протистоянь, зокрема, зазначила, що не очікувала, що гратиме понад 3 години, але змогла вистояти завдяки тренуванням.

"Це був дуже, дуже важкий матч. Вранці, коли я прокинулася, то не очікувала, що гратиму три години. Я боролася до самого останнього розіграшу. Хочу подякувати за підтримку глядачів і мою команду, вони дали мені екстра-мотивацію, тому що в третій партії я вже трохи втомилася. Ми тренуємося, щоб саме такі матчі ми і могли відіграти. Я дуже задоволена, що не здавалася і боролася до кінця. З усіх минулих матчів з Барті цей був найважчим, за останній рік вона значно підтягнула свою гру, у неї відмінний теніс. Впевнена, в майбутньому ми ще багато разів зустрічатимемося", - цитує Світоліну БТУ.

Читайте також: Світоліна вийшла до чвертьфіналу тенісного турніру в Індіан-Веллсі

Як повідомляв Укрінформ, перша "ракетка" України Еліна Світоліна подолала четвертий раунд представницького турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) категорії Premier Mandatory в Індіан-Веллсі (США) з призовим фондом 9 млн 35 тис. доларів. У ніч на середу, 13 березня, вона обіграла австралійку Ешлі Барті з рахунком 7:6 (10:8), 5:7, 6:4 і вийшла до 1/4 фіналу змагань. Поєдинок тривав 3 годині 11 хвилин (рекорд сезону).

Відео ключових моментів матчу:

Еліна Світоліна вперше в кар'єрі виступить в 1/4 фіналу на турнірі в Індіан-Веллсі. Її наступною суперницею стане 61-а “ракетка” світу Маркета Вондроушова з Чехії.

Фото: BNP Paribas Open

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-