Ломаченко: Моя мета - об'єднати всі боксерські титули

Ломаченко: Моя мета - об'єднати всі боксерські титули

Укрінформ
Чемпіон світу з боксу за версіями WBA/WBO у легкій вазі українець Василь Ломаченко розповів про підготовку до запланованого на 12 квітня поєдинку проти британця Ентоні Кролли, а також поділився своїми планами на найближче майбутнє.

За словами Ломаченка, його мета - стати абсолютним чемпіоном світу, а потім він може повернутися у більш легку вагову категорію, повідомляє Klitschko-brothers.com

Читайте також: Стала відома ціна квитків на боксерський поєдинок Ломаченко - Кролла

"Нині я боксую в легкій вазі, але це не ідеальна вагова категорія для мене, - зазначив український боксер. - Хочу об'єднати всі титули, а тоді побачимо. Може, спущуся в категорію нижче і виграю титули там. Я не багато знаю про свого суперника - Кроллу, лише по двох боях з Хорхе Лінаресом. Кролла агресивний, а мені подобається боротися з хлопцями, які йдуть уперед. Готуюся, як завжди. Наполегливо тренуюся і збираюся влаштувати відмінне шоу для моїх фанатів у Лос-Анджелесі. Хочу битися з кращими. Нині Кролла - це найкращий вибір. Він обовʼязковий претендент і хотів боксувати зі мною. Ось чому я прийняв цей бій. Але я відкритий для всіх. Мені потрібні пояси. Якщо у вас є пояс, можете вийти на ринг, і я буду битися з вами".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-