Срна не виключає можливості працювати футбольним коментатором на телебаченні

Срна не виключає можливості працювати футбольним коментатором на телебаченні

Укрінформ
Екс-капітан донецького футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срна, який зараз виступає за італійський "Кальярі", розповів про свої плани після закінчення кар’єри.

Даріо Срна в інтерв’ю телеканалам “Футбол 1/2”, зокрема, зазначив, що після завершення кар'єри футболіста довго не сидітиме без роботи і, наприклад, може працювати коментатором.

“У мене багато друзів, які закінчили з футболом і сказали, що це - серйозна травма. Як закінчуєш з футболом, то два місяці добре, а на третій ти психологічно починаєш падати. Може, стану тренером через два-три роки. Може, буду коментатором на телебаченні. Sky навряд чи. Лише “Футбол 1 / Футбол 2” з Леоненком.

Але якщо серйозно, я хочу після завершення кар'єри швидко перебудуватися на нову роботу. Не хочу, щоб у мене було багато вільного часу для роздумів. Якщо я почну думати, то може бути недобре”, - сказав Срна.

Читайте також: Даріо Срна може відновити виступи за збірну Хорватії з футболу

Раніше повідомлялося, що 36-річний екс-капітан донецького футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срна може відновити свою кар'єру в збірній Хорватії, яку завершив 2016 року. З відповідним проханням до хорватського захисника звернувся капітан збірної Хорватії з футболу Лука Модрич. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-