Усе вирішилось на останній стрільбі – Підручний про «золото» на ЧС з біатлону

Усе вирішилось на останній стрільбі – Підручний про «золото» на ЧС з біатлону

Фото
Укрінформ
Український чемпіон світу вважає, що йому допомогли помилки суперників.

Переможець гонки переслідування на ЧС в Естерсунді Дмитро Підручний поділився емоціями після завоювання золотої медалі. Про це він розповів телеканалу «UA:Перший».

«Поки без емоцій, не віриться, що це нарешті сталося. Поки складно щось сказати. Ця гонка поки як в тумані. Говорити про емоції поки складно.

Читайте також: Це найкращий день у моєму житті – тренер збірної України про перемогу Підручного

Я знав, що сьогодні складна погода. Коли після другої стійки вийшов другим, мені кричали, що там група йде. Розумів, що все вирішуватиметься на останній стрільбі. Потрібно було відпрацювати чисто і швидко, щоб боротися за медалі. Пощастило, що суперники багато помилялися», - сказав Підручний.

Пізніше Підручний прокоментував свою перемогу для сайту Міжнародного біатлонного союзу: «Я поки не усвідомив, що це перемога, і як вона може змінити моє життя, і біатлон в нашій країні. Напевно, зараз моя найкраща форма в кар'єрі. На трасі можу боротися зі всіма лідерами, відчуваю себе дуже добре».

Читайте також: Дмитро Підручний виграв "золото" на чемпіонаті світу з біатлону у гонці переслідування

Нагадаємо, сьогодні український біатлоніст Дмитро Підручний став чемпіоном світу в гонці переслідування на ЧС в Естерсунді. Для Підручного це перша медаль на чемпіонатах світу в кар’єрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-