Букмекери дали прогноз на гру Ліги Європи УЄФА

Букмекери дали прогноз на гру Ліги Європи УЄФА "Челсі" - "Динамо"

Укрінформ
У четвер, 7 березня, київське "Динамо" екзаменуватимуть на лондонській арені "Стемфорд Брідж" футболісти "Челсі".

У цьому першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи букмекери тотальним фаворитом вважають англійський клуб, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу господарів поля з коефіцієнтом 1,27, на нічию - 5,50, перемога динамівців оцінюється в 11,00.

За всю історію виступів у єврокубках "Динамо" і "Челсі" провели між собою два матчі - у групі Ліги чемпіонів-2015/2016. У Києві була зафіксована нічия - 0:0, а в Лондоні перемогли господарі поля - 2:1. Обидва клуби здобули право грати в 1/8 фіналу, але далі не пройшли.

До цього, у сезоні-2012/2013, "Челсі" грав в одній групі Ліги чемпіонів із "Шахтарем". У Донецьку переміг український клуб (2:1), у столиці Англії - "Челсі" (3:2). Команди набрали по 10 очок, однак донеччани випередили суперників за правилом виїзного гола і фінішували другими. "Челсі" перейшов до Ліги Європи і виграв турнір. А от "Шахтар" в 1/8-й ЛЧ поступився німецької "Боруссії" (2:2, 0:3).

Читайте також: "Динамо" і "Шахтар" зіграють між собою у 25 турі чемпіонату України

Поєдинок "Челсі" - "Динамо" обслуговуватиме 7 березня словенська бригада суддів на чолі з 39-річним Славко Вінчичем. На лініях йому допомагати Томаж Кланчник та Андраж Ковачич; четвертий арбітр - Грега Кордеж.

У прямій трансляції цей поєдинок покаже телеканал "Футбол 2". Початок зустрічі - о 22.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-