Став відомий склад жіночої збірної України на ЧС з біатлону

Став відомий склад жіночої збірної України на ЧС з біатлону

Укрінформ
В Естерсунд їдуть Віта і Валя Семеренко, Анастасія Меркушина, Юлія Джима і Юлія Журавок.

Старший тренер жіночої збірної України Андрій Прокунін назвав імена п'ятьох біатлоністок, які виступлять на чемпіонаті світу в шведському Естерсунді. До складу команди увійшли Віта і Валя Семеренко, Анастасія Меркушина, Юлія Джима і Юлія Журавок. Про це повідомляє XSPORT.

«Так, склад на чемпіонат світу вже відомий. Це Віта і Валя Семеренко, Анастасія Меркушина, Юлія Джима і Юлія Журавок, яка буде у нас п'ятим номером. Щодо шостої дівчини ми поки що думаємо, чи доцільно взагалі туди їхати Надії Бєлкіній. За результатами в принципі вона потрапляє до складу, але сидіти запасній сенсу немає. Краще змагатися на етапі Кубка IBU в Мартелло, а далі підключитися до основної команди на заключному етапі в Осло.

Читайте також: Став відомий склад чоловічої збірної України з біатлону на чемпіонат світу-2019

Ми залишаємося в Раубічах до четвертого числа, після чого переїжджаємо в Естерсунд. Організатори обіцяли, що вже з 4 березня відкриють стадіон. Сподіваюся, ми проведемо в Раубічах хорошу роботу, хоча обіцяють теплу погоду. Не зовсім те, чого б нам хотілося. Переживаємо, що лижня може бути м'яка. Хотілося б зробити роботу на більш жорсткій лижні, але подивимося, яка буде динаміка погоди. Вночі обіцяють легкий мінус, вдень - плюс. Головне, щоб не було дощів і якихось захворювань у спортсменок», - розповів Прокунін.

На чемпіонаті світу в Естерсунді виборюватимуть медалі у змішаній естафеті, спринті, гонці переслідування, індивідуальній гонці, суперміксті, естафеті і мас-старті.

Чемпіонат світу в шведському Естерсунді пройде з 7 по 17 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-