Літак, на якому розбився футболіст Еміліано Сала, не мав ліцензії

Літак, на якому розбився футболіст Еміліано Сала, не мав ліцензії

Укрінформ
Літак, на борту якого перебував футболіст англійського клубу "Кардіфф Сіті" Еміліано Сала, чотири рази різко знижувався та набирав висоту перед тим, як впасти у Ла-Манш.

Про це повідомляє The Times.

“Літак футболіста англійської Прем'єр-ліги Еміліано Сали різко знижувався чотири рази, та робив серію швидких маневрів в останні хвилини перед падінням у воду”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, літак почало сильно підкидати після того, як пілот поскаржився авіадиспетчерам на погану видимість, потім машина вдарилася об воду на швидкості близько 80 миль на годину.

Дослідники нещасних випадків також підтвердили, що ані пілот Девід Ібботсон, ані легкомоторний літак, яким він керував, не мали ліцензії на перевезення пасажирів.

28-річний Сала, що нещодавно став рекордним придбанням "Кардіфф Сіті", був єдиним пасажиром на літаку, що здійснював рейс з міста Нант у західній Франції до Уельсу.

Читайте також: "Нант" вивів з обігу ігровий номер футболіста Еміліано Сали

Як повідомляв Укрінформ, літак з аргентинцем Еміліано Салою на борту зник з радарів у понеділок, 21 січня, увечері над Ла-Маншем під час перельоту з Франції до Британії.

Футболіст летів із французького Нанта на легкомоторному літаку Piper Malibu до розташування нового клубу у Кардіффі. Пізніше пошукова бригада знайшла уламки літака, що зник у районі Нормандських островів за годину до посадки у Кардіффі. Серед решток літака виявили тіло футболіста.

Підписання "Кардіффом" Сали стало рекордним придбанням в історії клубу. "Кардіфф" заплатив за аргентинського форварда 20 млн фунтів.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-