Зінченко розповів про довіру, яку завжди відчував від Гвардіоли

Зінченко розповів про довіру, яку завжди відчував від Гвардіоли

Укрінформ
Український захисник англійського футбольного клубу “Манчестер Сіті” Олександр Зінченко розповів про довіру, яку завжди відчував із боку головного тренера команди Хосепа Гвардіоли.

Олександр Зінченко, зокрема, зазначив, що відчуває себе частиною команди, незалежно від того, скільки хвилин ігрового часу проводить на полі.

“Ми все ще боремося за три Кубки. В нас 27 лютого важливий матч, тому емоції залишили в роздягальні. Завжди відчував довіру від Гвардіоли, інакше я б в цій команді не був. Хочеться грати частіше, неважливо зараз або раніше. Грати в такій команді - одне задоволення. Якщо ти є частиною цієї команди, ти повинен бути готовий вийти хоч на хвилину, хоч на 120 хвилин, неважливо. Ми відчуваємо себе, як одна сім'я і стали більш впевненішими. Я все ще молодий і вчуся, але з кожним днем приходить все більше і більше впевненості. Починаю звикати до нової позиції, і десь став впевненіше діяти, тому що ігри - це досвід”, - цитує Зінченка XSPORT.

Читайте також: Зінченко став кращим у матчі "Ман Сіті" з "Челсі" Кубка англійської ліги - Whoscored

Як повідомляв Укрінформ, "Манчестер Сіті" виграв Кубок англійської ліги. 24 лютого у фіналі на легендарному стадіоні "Вемблі" команда Олександра Зінченка обіграла в серії пенальті "Челсі" з рахунком 4:3. Український півзахисник "Ман Сіті" Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі і відіграв усі 120 хвилин матчу на позиції лівого захисника. У цьому поєдинку українець став найкращим гравцем за версією Whoscored. Він отримав найвищу оцінку серед усіх футболістів, що взяли участь у поєдинку "Челсі" – "Манчестер Сіті" - 8,3 бала.

Фото: Reuters

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-