“Динамо” було надійним в обороні у грі проти “Зорі” - Хацкевич

“Динамо” було надійним в обороні у грі проти “Зорі” - Хацкевич

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу “Динамо” Олександр Хацкевич поділився враженнями від перемоги команди над луганською “Зорею” (5:0) в матчі 19 туру УПЛ.

Олександр Хацкевич на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що команда діяла надійно в обороні й результативно в атаці, а також оцінив дії новачка Франа Соля.

“Надійна гра в обороні і результативна гра в атаці принесли нам сьогодні три очки.

Фран Соль? Робота нападника - забивати. Друга гра в Києві - два м'ячі на рахунку. Він націлений на ворота. Навіть у ситуації, коли Циганков був у кращій позиції. Але нападник повинен бути егоїстом, хоча ми просимо використовувати гравця, який перебуває в кращій позиції. Як форвард, він показав, що націлений на ворота.

Усі вже питають про “Челсі”, хоча нам ще належить з'їздити до Чернігова. Такі перемоги лише додають упевненості. Як нам, тренерам, так і самим хлопцям”, - цитує Хацкевича прес-служба ФК “Динамо”.

Читайте також: "Динамо" розгромило "Зорю" у матчі футбольної Прем'єр-ліги України

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, 25 лютого футболісти київського "Динамо" з рахунком 5:0 здобули переконливу перемогу над луганською "Зорею" у поєдинку 19-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр ліги. М'ячі на столичному стадіоні НСК "Олімпійський" забили Микола Шапаренко (на 34-й та 45-й хвилинах), Беньямін Вербич (38, 53) та іспанський дебютант киян Фран Соль (73).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-