«Донбас» розгромив «Дніпро» і гарантував собі півфінал плей-офф УХЛ

«Донбас» розгромив «Дніпро» і гарантував собі півфінал плей-офф УХЛ

Укрінформ
Завершується регулярний чемпіонат Української хокейної ліги Парі-Матч.

В 39-у турі Української хокейної ліги Парі-Матч «Донбас» на своєму льоду переграв херсонський «Дніпро» 7:1. Про це повідомляє XSport.

Команда Сергія Вітера змогла видати видовищну і результативну гру з самим незручним для себе суперником, закинувши тому 7 шайб, на що «щуки» відповіли лише одним голом ще в першому періоді.

Більше інших на льоду виділялися лідери нападу «Донбасу» - Віктор Захаров і Віталій Лялька, які набрали по три очки (1+2 і 2+1 відповідно).

Читайте також: "Дніпро" обіграв по булітах "Донбас" у матчі Української хокейної ліги

Завдяки цій перемозі донецький клуб позбавив «Дніпро» математичних шансів поборотися за дві перші сходинки в турнірній таблиці і гарантував собі півфінал плей-офф УХЛ. Команда Дмитра Підгурського почне свій шлях у другій частині сезону з чвертьфіналу, де її суперником стануть «Крижані Вовки».

Свій останній матч у регулярному чемпіонаті «Донбас» проведе проти «Кременчука» 27 лютого в Дружківці. Якщо «городяни» напередодні обіграють «Білий Барс», то саме в цій грі вирішиться, хто переможе в регулярному чемпіонаті. Наразі «Донбас» випереджає «Кременчук» на 5 очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-