"Динамо" першим отримає суперника в ході жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи

Укрінформ
У Лізі Європи УЄФА визначилися всі учасники стадії 1/8 фіналу, які будуть розбиті на пари в ході жеребкування у швейцарському Ньоні 22 лютого.

Як повідомляє офіційний сайт Європейського футбольного союзу, київське "Динамо" першим отримає суперника в 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Жеребкування сліпе, сіяних команд немає, клуби з однієї асоціації можуть зустрітися один з одним. Згідно з рішенням Виконавчого комітету УЄФА, клуби з Росії та України не зможуть потрапити в одну пару. При жеребкуванні київське "Динамо" автоматично потрапить у першу пару", - йдеться у прес-релізі організації.

Читайте також: “Динамо” - “Олімпіакос”. Текстова трансляція

У церемонії жеребкування візьмуть участь 16 переможців пар 1/16 фіналу: "Айнтрахт" (Німеччина), "Арсенал" (Англія), "Бенфіка" (Португалія), "Валенсія" (Іспанія), "Вільяреал" (Іспанія), "Динамо" (Загреб, Хорватія), "Динамо" (Київ, Україна), "Зальцбург" (Австрія), "Зеніт" (Росія), "Інтер" (Італія), "Краснодар" (Росія), "Наполі" (Італія), "Ренн" (Франція), "Севілья" (Іспанія), "Славія" (Чехія), "Челсі" (Англія).

Матчі 1/8 фіналу Ліги Європи заплановані на 7 і 14 березня.

Читайте також: "Айнтрахт" - "Шахтар". Текстова трансляція

Нагадаємо, київське "Динамо" в 1/16 фіналу за сумою двох матчів переграло грецький "Олімпіакос" (2:2, 1:0). Донецький "Шахтар" на цій стадії турніру достроково завершив єврокубковий сезон поступившись "Айнтрахту" (2:2, 1:4).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-