Боксери Ломаченко і Кролла без торгів домовилися щодо бою

Боксери Ломаченко і Кролла без торгів домовилися щодо бою

Укрінформ
Чемпіон WBA Super і WBO в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко проведе поєдинок проти обов'язкового претендента Ентоні Кролли 12 квітня в Лос-Анджелесі (США) на арені Staples Center.

Сторони домовилися без проведення торгів, які переносилися кілька разів. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на промоутера британського боксера Едді Хірна.

"Сторони домовилися без проведення торгів, які переносилися кілька разів. Промоутер Кролли Едді Хірн погодився на умови бою, запропоновані Бобом Арумом. Трансляція поєдинку відбудеться в прямому ефірі на ESPN +", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, чемпіон WBA і WBO в легкій вазі 30-річний український боксер Василь Ломаченко готується провести у квітні титульний бій проти обов'язкового претендента на пояс WBA Ентоні Кролли.

Читайте також: Ломаченко вніс зміни в свій тренувальний табір і практично перестав бігати

Ломаченко виграв титул чемпіона WBA в легкій вазі в поєдинку з Хорхе Лінаресом в травні 2018 року, а в грудні переміг Хосе Педрасу і виграв пояс WBO. У листопаді британський легкоатлет Ентоні Кролла переміг представника Індонезії Дауда Йордана і завоював звання претендента на титул чемпіона світу WBA Василя Ломаченка.

Фото:  boxingscene.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-