Чемпіонат Європи з біатлону в Білорусі відкриють індивідуальні гонки

Чемпіонат Європи з біатлону в Білорусі відкриють індивідуальні гонки

Укрінформ
В Раубічах (Білорусь) у середу стартує XXVI чемпіонат Європи з біатлону.

Континентальна першість пройде з 20 по 24 лютого в республіканському центрі олімпійської підготовки з зимових видів спорту, що знаходиться в 20 км від центру Мінська, повідомляє Укрінформ.

В програму змагань увійшли індивідуальні гонки, одиночна змішана естафета, класична змішана естафета, спринтерські старти і гонки переслідування.

Читайте також: Визначився склад збірної України на чемпіонат Європи з біатлону

Першими на старт вийдуть учасники чоловічої індивідуальної гонки на 20 км з чотирма вогневими рубежами, яка розпочнеться о 15.00 за київським часом. Україну представлятимуть Артем Прима (10-й номер), Сергій Семенов (18), Антон Дудченко (50), Руслан Ткаленко (62), Тарас Лесюк (88) і Дмитро Підручний (101).

О 18.00 на 15-кілометрову дистанцію підуть українки Юлія Журавок (23), Валя Семеренко (24), Анастасія Меркушина (44), Віта Семеренко (46), Надія Бєлкіна (75) і Ольга Абрамова (85).

Читайте також: Українські біатлоністи посіли 5 місце в "Гонці легенд-2019" у Раубічах

Напередодні чемпіонату Європи трасу в Раубічах випробували знамениті в минулому біатлоністи, серед яких були українці Андрій Дериземля та Олена Петрова. Вони взяли участь в "Гонці легенд", де проводили на заслужений відпочинок чотириразову олімпійську чемпіонки з Білорусі Дар'ю Домрачеву. В рамках заходу пройшли змішана естафета і мас-старти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-