Світоліну в Дубаї мотивує думка виграти тенісний турнір утретє поспіль

Світоліну в Дубаї мотивує думка виграти тенісний турнір утретє поспіль

Відео
Укрінформ
Шоста "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася враженнями від виходу до третього кола турніру WTA серії Premier 5 - Dubai Duty Free Tennis Championships - в Дубаї (ОАЕ).

Еліна Світоліна, зокрема, зазначила, що в Дубаї її мотивує думка виграти цей турнір утретє поспіль.

"Я знала, що Унс - відмінна тенісистка, яка може провести дуже хороший матч. Але сьогодні у мене не було належного настрою на матч. Не знаю чому. У мене виникли труднощі, я повільно входила в гру. Однак думка про те, щоб виграти цей турнір втретє поспіль, мотивує мене. Коли я поступалася 0: 2, то сказала собі: "Давай, ти тут, щоб творити історію турніру", - цитує Світоліну XSPORT.

Читайте також: Світоліна вийшла до третього кола тенісного турніру в ОАЕ

Як повідомляв Укрінформ, 19 лютого Еліна Світоліна подолала друге коло на представницькому турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier 5 - Dubai Duty Free Tennis Championships - в Дубаї (Об'єднані Арабські Емірати) з призовим фондом $2,828 млн. Зустріч Світоліної з представницею Тунісу Унс Джабір (№56 рейтингу WTA) завершилася достроково. За рахунку 7:6 (7:4), 4:0 на користь 24-річної харків'янки її суперниця відмовилася продовжувати поєдинок через травму.

Відео ключових моментів матчу:

У наступному колі суперницею Світоліної стане представниця Іспанії Гарбінє Мугуруса.

Фото: WTA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-